Najtraženija zanimanja u Sportini Group

Prodavci

Prodavci

Da li ste poznavalac modnih trendova i iskusan prodavac? Imate iskustvo s prodajom odeće, istančan ukus i definisan stil? Znate da animirate i najzahtevnije kupce koji će doći do vas po inspiraciju i savet? Ukoliko imate pozitivan stav, dobru komunikaciju sa ljudima i želite da postižete rezultate, pridružite nam se.

Od kandidata očekujemo: završenu srednju školu, proaktivnost  na poslu, komunikativnost, pozitivan stav u radu sa strankama, interesovanje za modu. Poželjno je i iskustvo u prodaji.

Aranžer radnji

Aranžer radnji

Zadatak aranžera radnje je da prikaže radnju u najlepšem svetlu. Vaša briga će biti izlog i uređivanje prodajnih polica. Tesno ćete sarađivati s nabavnim referentima i sektorom marketinga i prenositi identitet robnih marki na prodajno mesto. Vaša kreativnost, iskustvo i proaktivnost će pomoći kupcima da na najbolji način sagledaju našu ponudu.
Od kandidata očekujemo: obavezno radno iskustvo u uređenju vidnog dela radnji (visual merchandising), V stepen obrazovanja, aktivno znanje engleskog jezika, usmerenost ka rezultatima i prodaji, osnovno znanje rada na kompjuteru (MS Office, Powerpoint), vozački ispit B-kategorije.

Poslovođa

Poslovođa

Radnja će biti u vašim rukama. Bićete odgovorni za poslovanje i prodajne rezultate radnje. Vaši zadaci će biti organizovanje zaposlenih u radnji, koordinisanje svih prodajnih aktivnosti sa predstavnicima robnih marki i rad sa klijentima. Tražimo odgovorne i komunikativne osobe sa fokusom na postizanje rezultata.
Od kandidata očekujemo: završenu srednju školu, najmanje jednu godinu radnog iskustva u prodaji, odlične komunikacione sposobnosti, poznavanje komjuterskih programa MS Office i znanje engleskog jezika.

Menadžer prodaje

Menadžer prodaje

Vodićete celokupno poslovanje jedne od poznatih modnih marki na našem tržištu, brinućete o poslovanju grupe radnji. Bićete odgovorni za pravilno sprovođenje svih poslovnih procesa, motivaciju i razvoj prodajnog tima s ciljem povećanja profita i optimizacije troškova. Vaš zadatak će biti da definišete dnevne zadatke za zaposlene, osigurate sprovođenje promotivnih aktivnosti u skladu sa standardima brenda, da obezbedite odlične prodajne uslove, i shodno tome, zadovoljstvo kupaca.
Od kandidata očekujemo: univerzitetsko ili visokoškolsko obrazovanje ekonomskog ili sličnog smera, aktivno znanje engleskog ili nemačkog jezika. Poželjno je iskustvo na sličnom radnom mestu u  maloprodaji odeće.

Pogledaj slobodna radna mesta

Pošaljite nam svoj CV

Pošaljite nam svoj CV

Ukoliko se prepoznajete u nekom od predstavljenih profila koji su nam najčešće potrebni i mislite da bi svojim idejama i iskustvom mogli da doprinesete razvoju naše kompanije predlažemo vam da se upišete u bazu kandidata za zaposlenje i pošaljete nam svoju biografiju. Kada nam bude potreban neko s vašim iskustvom i znanjem pozvaćemo vas na razgovor.