Aktuelno / Arhiva 2012

Decembar

Sportina poklon bonovi / Idealna kupovina

Svakog meseca novi praznik, novi rodjendan... Ne znate šta da izaberete, a uvek Vam ponestane vremena… Sportina je mislila na Vas. Za ovakve, “slatke” probleme, mi imamo idealno rešenje – Sportina poklon bonove!

Više...

Novembar

Tom Tailor Denim / U čast Rocka

Tom Tailor Denim ove godine slavi »pet decenija džinsa« sa sjajnom kolekcijom u pet različitih nijansi, od kojih svojim stilom svaka predstavlja drugu deceniju.

Više...

Oktobar

Novi stil / Zima je pred vratima

Mada će nam do sledećeg pomeranja sata, džemperi, kaputi, i topli materijali sigurno dosaditi, u ovim prvim hadnijim danama biće nam prijatno u toploj odeći. Zamislite svoju omiljenu kombinaciju i iskoristite akciju - Kupiš dva, dobiješ tri, u našim izabranim radnjama.

Više...
Tom Tailor / Osetite toplinu somota

Jedna od aktuelnih kolekcija sa kojom Tom Tailor proslavlja 50 godina postojanja obeležena je somotom, koji je u prethodnim vekovima važio za kraljevsku tkaninu.

Više...
Esprit / Kao kod kuće

ESPRIT je u Srbiji 05. oktobra otvorio prvu radnju sa novim, inspirativnim konceptom. Nakon nekoliko nedelja renoviranja., nova radnja je zasijala u novom ruhu. Novi koncept je posvećen kreativnom i gostoprimljivom duhu San Franciska – kao mestu rođenja modnog brenda ESPRIT

Više...

Septembar

Naglasite svoje samopouzdanje / Crvena modna jesen

Ove sezone u kolekciji MARX aktuelna je crvena boja. Ona je prava crvena nit najnovijih jesenjih kolekcija koje najavljuju hladnije dane. Iako najpre u ovoj kolekciji primetimo upravo crvenu, opažamo i mirnije boje - od bele do tamno plave, sive, bakrene i crne.

Više...

Avgust

Trend / Silvian Heach u Sportina radnjama

Kolekcija Silvian Heach je namenjena ženama prefinjenog ukusa. Ženama, koje slede modne trendove, ali ih ne kopiraju.

Više...
Selected / Izbor pravog džentlmena

FORMAL muškarcu je veoma važan sofisticiran izgled. Odećom za poslovne prilike ostavlja ključnu poruku: elegancija iznad svega!

Više...