Odvoji vreme za sebe  i uživaj u kolekciji od odabranog 100% organskog pamuka, bez garderobe koja šteti tvojoj koži i telu!

Prva Marx organic kolekcija utemeljena je na brizi o sebi i o našoj planeti, zato nosite odeću od organskog pamuka. Svaki komad je pažljivo odabran i poštuje tradiciju jer sadrži elemente ručnog veza i naivnih ilustracija. Sa novim Marx artiklima još ćeš više zavoleti sebe i uvek  ćeš se osećati kao kod kuće, udobno kao u svom domu.

 

U radnjama Sportina dočaraćemo ti osjećaj doma i brige o prirodi već za vreme kupovine. Prilikom kupovine nove kolekcije, dobićeš torbu  koja će se pobrinuti za nežno čuvanje tvoje nove odeće.

Razmazi se udobnošću prirodnih materijala od organskog pamuka, posveti se brizi za sebe i poseti Sportina radnje!

Zadržavamo pravo promene i grešaka u cenama i pisanom tekstu.

Zalihe prikazanih artikala su ograničene i nisu uvek dostupne na svim prodajnim mestima.

Objavljene cene artikla su usklađene sa svim aktuelnim akcijama i popustima na dan 30. 03. 2017.

 

Ambasadorka prve Marx organic kolekcije je model, dizajnerka i blogerka Jana Koteska, koja je ujedno i učestvovala u stvaranju kolekcije. Jana zauzima stav za zdrav i kreativan način života u skladu sa prirodom, zato niko nije mogao bolje da odigra ulogu modela za tako osećajnu kolekciju. Odeća je stvorena s naglaskom na posebnu brigu o sebi i o našoj planeti, čemu bi svi morali posvetiti više pažnje, smatra Jana.

 

 
 
 
 

Akcije