Parfois / Proleće na pragu

Utorak, 29. januar 2013.

Parfois, vodeća svetska robna marka ženskih modnih dodataka u novoj sezoni donosi modernu mešavinu boja, tekstura i uzoraka. Kolekcija je namenjena ženi koja je svesna svog izgleda, ponosna na svoju ženstvenost, nezavisnost. Marame, nakit, torbice i naočare za sunce uklapaju se u tri zanimljiva stila.

Džungla i njena celokupna mističnost nazire se u tigrastim motivima, tropskom cveću i spektru živih boja. Zmijska koža je prisutna u teksturi manjih torbi.

Za one koji vole jasne linije, Parfois predlaže velike torbe, marame i upadljive ogrlice. Sve navedeno kao zajedničku nit ima geometrijske printove i uzorke. Osnovno raspoloženje ovog trenda koji je prikazan u crno-belim kombinacijama nosi prizvuk 60-ih godina.

Za one koji žele izraziti svoju romantičnu prirodu na raspolaganju su prozirni materijali, kao i metalik boje. Svetlo zelene nijanse na ogrlicama ili ručnim torbicama vraćaju nas osnovnim elementima elegancije i ženstvenosti.

Posetite radnje Parfois.

 
 
 
 

Aktuelno

Sportina / Zaljubili smo se u nove modne artikle

Zaljubili smo se u nove modne artikle koje želimo podeliti sa tobom!

 

Više...
Marx / Predstavljamo artikle, koji su probudili najveći entuzijazam!

Proveri, koje moćne poruke nose nove kolekcije!

Više...
Parfois proleće-leto 2019. / Sve što jesam.

Novu kolekciju pronađite u radnjama Parfois u Ušće Shopping Centru, Merkator centru i Stadion Shopping Centru u Beogradu,  BIG Shopping Centru i Promenada Shopping Centru u Novom Sadu i Shopping centru Kragujevac Plaza u Kragujevcu.

Više...
Esprit / NOVO! Esprit kolekcija proleće-leto 2019. je već tu

Istaknute prugice su apsolutno in ovog proleća. Odaberite hrabre kombinacije! Posetite Esprit radnje!

Više...
Ostale vesti

Akcije

Sportina / Dan zaljubljenih ove godine traje sve do nedelje – proveri zašto!

Dan zaljubljenih traje sve do nedelje jer ne možemo da odolimo kupovini  artikala iz novih kolekcija!

 

Više...
Parfois / Ljubavi gde si?

Valentinovo, dan svih zaljubljenih je skoro tu. Bez obzira na to da li voliš ili ne, malo romantike uvek dobro dođe. Zato dozvoli da te zavede ponuda poklončića, novih modnih poslastica  kao i onih koji čine zimsku klasiku... Razmazi sebe u radnjama Parfois i iskoristi 20% popusta za kupovinu 2 artikla.

Više...