Sve uspešniji modni brend modnih dodataka, Parfois, prošle nedelje je zajedno sa Sportina Group ugostilo poznate modne influenserke koje kroje modnu scenu regije. Na ekskluzivnom druženju na idiličnoj slovenskoj destinaciji uživale su sa portugalskim brendom.

POSEBNE LOKACIJE ZA ODABRANE

Dolazak nove Parfois kolekcije bio je obeležen ekskluzivnim događajem na lokaciji koja je specifična po predivnom predelu, vrhunskoj gastronomiji i poznatim sortama vina – u Goriškim Brdima. Tu su se, uz predstavnike brenda iz Potrugala, družile i poznate modne blogerke i uredenice koje je Parfois izabrao kao predstavnice nove kolekcije. One su žene sa moćnim, kosmopolitskim duhom: Tijana Žunić (@cosmopolitan_serbia), Ana Ostojić (@elleserbia), Ajda Sitar (@ajdasitar), Vanesa Štefanovski (@takeoffwithlove), Anastasija Kajba (@anastasijakajba), Petra Mamić (@skitnica), Slađana Ostić (@slakipalaki) i Ana Karadžole (@psychocouture). Tokom dvodnevnog boravka u Sloveniji, naučile su više o kulturi, istoriji i viziji svetskog brenda Parfois, a otkrile su i pravo značenje imena ovog modnog brenda. Naime, reč »parfois« znači »ponekad«, a tom rečju se upravo vode modni dizajneri koji stvaraju njihove kolekcije.

 

Za bezbrižno kretanje idiličnim ulicama Goriških Brda, pobrinula se KIA uz svoje nove modele koji odgovaraju svakom ukusu i modnom stilu: KIA CEED, KIA STINGER i KIA STONIC.
Modni događaj brenda Parfois možete pronaći i na društvenim mrežama uz hashtag #parfoisandfriends, kao i na profilima @Parfois_ i @sportina_group.

POSEBNA PARFOIS KOLEKCIJA

Nova Parfois kolekcija govori o odstupanju iz okvira i obzirom da je obeležena imenom IKONA, nosi poruku da svako od nas može biti ikona. Parfois žena je uverena da je svet njen i da je vreme samo njeno, a uz jak karakter postaje uticajna osoba.

Karirani dezen je ponovno top trend i možete ga pronaći na novčanicima, šalovima i odeći. Animal dezen, posebno leopard ili zmijski, nezaobilazni su detalji na cipelama i torbama, uz već klasične metalne detalje. Ova kolekcija namenjena je raznim stilovima. Nijanse koje preovladavaju u kolekciji su kaki, boja senfa, crna, boja fuksije, bordo i plava, a njihova uloga je obojati sive dane.


 

Novu kolekciju možete pronaći u Parfois radnjama u Delta City, Mercator Centar i Stadion SC u Beogradu, BIG SC u Novom Sadu i Kragujevac Plaza SC.

 
 
 
 

Aktuelno

Esprit / Poigrajte se sa slojevitim kombinacijama

Potražite inspiraciju u bogatom zimskom Esprit stilu!

 

Više...
Parfois / Dodir baršuna

Upravo stiglo u Parfois radnje

Više...
Sportina / Proverite koji su to najbolji praznični džemperi

Podržite prazniču atmosferu i izaberite svoj džemper

 

Više...
Ostale vesti

Akcije