Kultna obuća modnog brenda Superga počela je da se proizvodi 1911. u Torinu, Italiji, a proizvodnja je počela sa prepoznatljivim modelom Superga 2750 Classic. Glasine o đonu koji je izrađen od posebne, vulkanske gume i o posebnom kvalitetu Superga obuće brzo su se proširile širom sveta. Od kada su ih počele nositi poznate osobe i najuticajnije svetske osobe, postale su neizostavan deo ormana svih ljubitelja mode i kultnih komada.

Danas je kolekcija obuće Superga definisana pod sloganom „People's shoes of Italy” zbog svog jedinstvenog prestiža, kvalitete izrade i prepoznatljivosti.

Potražite Superga patike u Sportina radnjama.

 
 
 
 

Aktuelno

Za njega / Predstavljamo ti urbane legende

Kada zima pokuca na vrata, nećeš moći bez nje. Sa njom ćeš izgledati odlično, bez obzira na niske temperature! Predstavljamo ti tvoju dragu jaknu - urbanu legendu nove zimske sezone.

Više...
Za nju / Predstavljamo ti urbane legende

Želiš li da izgledaš odlično u predstojećem periodu,  uprkos niskim temperaturama koje nas očekuju? Predstavljamo ti kapute  zbog kojih ćete zaboraviti na vremensku prognozu - to su urbane legende nove zimske sezone.

 

Više...
Parfois / 1 kaput, 3 različita izgleda

Ovo je kaput iz snova koji si oduvek želela! Pogledaj koje modne kombinacije možeš da napraviš sa Parfois kaputom! 

Više...
883 Police / Da li ste u prekršaju?

Ministarstvo za modu upozorava: ne postoji par farmerki u skladu sa zakonom! Iz tog razloga, ponosni smo što u Sportini imamo novi modni brend koji je postavio nove zapovesti dobrog stila.

Više...
Ostale vesti

Akcije

Sportina / Super dani: do 30% na SVE

Super dani u Sportina, Esprit, Parfois i Six radnjama! Samo do nedelje 22.10.2017.

Više...