Kultna obuća modnog brenda Superga počela je da se proizvodi 1911. u Torinu, Italiji, a proizvodnja je počela sa prepoznatljivim modelom Superga 2750 Classic. Glasine o đonu koji je izrađen od posebne, vulkanske gume i o posebnom kvalitetu Superga obuće brzo su se proširile širom sveta. Od kada su ih počele nositi poznate osobe i najuticajnije svetske osobe, postale su neizostavan deo ormana svih ljubitelja mode i kultnih komada.

Danas je kolekcija obuće Superga definisana pod sloganom „People's shoes of Italy” zbog svog jedinstvenog prestiža, kvalitete izrade i prepoznatljivosti.

Potražite Superga patike u Sportina radnjama.

 
 
 
 

Aktuelno

Za njega / Da li si u potrazi za šorcem za kupanje?

Nema boljeg letnjeg komada odeće od šorca za kupanje. Opuštenost, kao epitet za ovaj ultimativni letnji komad, je toliko idilična da bi bez problema mogli da zamenimo svoj orman za kofer, zar ne?

Više...
Za nju / Stigla je nova Marx organic kolekcija!

Da li znaš da postoje i prirodni modni sastojci koji će te negovati poput udobne zen oaze?

Proveri komade od 100% organskog pamuka. Proveri kolekciju koja je oduševila sve generacije!

Više...
Six / Da li želiš da skočiš u okean?

Letnja kolekcija Six i dalje inspiriše. Ovoga puta oduševila nas je lepota okeana i marina. Ništa ne opisuje leto bolje od jednostavnih outfita i modnih dodataka u istom stilu.Proveri sa kakvim modnim dodacima ćeš celo leto uživati kao da si na godišnjem odmoru! 

Više...
Za nju / Letnje žurke su tu!

Leto volimo jer možemo da obučemo samo jedan modni komad i izgledamo predivno! Da li voliš karnere i otkrivena ramena ili pufne u kombinaciji sa etno motivima? Možda će te očarati zavodljiva čipka. Pozivamo te da izabereš svoju haljinu u kojoj će svaka žurka biti savršena!

Više...
Ostale vesti